Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne) Gites te Durbuy (Tohogne)

Gites te Durbuy (Tohogne)

In de Belgische Ardennen, 4 km van het kleinste stadje ter wereld, Durbuy, in de regio van Marche-en-Famenne (20 km) ten noorden van de provincie Luxemburg, en tien mijl. provincies Luik en Namen,

Wij ontvangen jullie in onze familiale hoeve dateerend uit 1608. De linkervleugel is gerestaureerd om jullie te kunnen ontvangen in 2 nieuwe warme, moderne en kleurige gites.

Het huis van Raphaël en het huis van Théo kunnen elk plaats bieden aan 8 personnen.
Kom genieten van een familiaal verblijf op een uitstap onder vrienden en vollopte genieten van een rijk milieu waar het goed is om leven.

Map :

Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/downPhoto.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-001-1.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-003-1.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-004.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-007.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-008-1.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-011.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-013.jpg Gites te Durbuy (Tohogne) /files/Image/gites/foto-014.jpg
Boeken - Hotel
calendar
calendar
Boeken - Gîtes
Gîtes video
Bekijk de video Bekijk de video
Gallery
foto_001
Les Maisons de Raphael et Theo Jardin
Les Maisons de Raphael et Theo Jardin1
Les Maisons de Raphael et Theo Jardin2
Les Maisons de Raphael et Theo Jardin4
Les Maisons de Raphael et Theo Jardin5
La Maison de Theo Cuisine
La Maison de Theo Cuisine2
La Maison de Theo Chambre 1er etage a l arriere
La Maison de Theo Chambre 1er etage a l avant1
La Maison de Theo Cuisine4
La Maison de Theo Living2
La Maison de Theo Living
La Maison de Theo Rez de chaussee
La Maison de Raphael Fleurs terrasse 3
La Maison de Raphael Living 3
IMG_5323 1  1